Asker analkanalfestival - Dag 5.

Vi dro til byen for å være med på OsloLive. Det var lørdag, så artistene vi skulle se var paperboys, og santigold. FOR et show. Var helt fantastisk å få litt festivalfølelse. Særlig når quartfestivalen foregikk i min hjemby(som visstnok var helt fantastisk i år). Så dro vi på et vorsh til noen Henri kjente på Majorstua. Veldig koselig, og det tilspisset seg med noen heftige spørrerunder. Dermed gikk turen til kaos igjen, på Grunerløkka. 

Dagens historie: Tidligere i uken hadde jeg klart å gjøre om den ene foten min til en skikklig kjøttkake. Det var sår over alt, hvilket gjorde det rimelig vanskelig å vandre rundt å timesvis. Så selvfølgelig når vi kommer til kaos, er den min flaks å tråkke på et glass-skår. Selvfølgelig på den andre foten. Dermed går jeg rundt og halter som en tulling. Så skal vi dra hjem, og idet vi kommer av bussen begynner det å pøsregne(selvfølgelig). Så går meg å oda der i pøsregnet, og jeg halter. Så klarer jeg selvfølgelig å lene meg mot en gigantisk brennesle. Så nå har jeg glass-skår i den ene foten, den andre foten er en kjøttkake, hånda mi er blodrød med blemmelignende hvite flekker i, og det pøsregner. Litt av en finale, spør du meg.

dscf7323

dscf7300

dscf7303

dscf7334

dscf7340

dscf7343

dscf7345

Santigold var gull

Kristine


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dailydreaming

dailydreaming

20, Bergen

Vi er tre jenter, som flytter til Bergen til høsten. Alle er veldig glad mote, og vi har alle en individuell smak og stil. Dette håper vi vil gi bloggen vår variasjon og mersmak. For tiden er det kun Ida og Kristine som bruker bloggen, men Vilde kommer sterkt tilbake når hun finner tiden i sin busy schedule

Kategorier

Arkiv

hits