I want to wear you


first mix

Hatt
fra Eugenia Kim, vil plassere den på bakdelen av hodet mitt og elsker paljettbåndet rundt. Gjør den litt mindre alminnelig.

Vesken er fra Hermès, og du ser kanskje at det er den beryktede bayswater vesken. Den er enkel, men klassisk. Et must have, når pengene strømmer inn(om ca 100 år)

Sandaler fra Bottega Veneta. De er enkle og kan brukes til nesten alt i sommer. Liker også det flettede partiet.

Smykke er fra Giles and Brother. Liker at smykket har en flat kontur. Det blir ikke så prangende, og passer dermed perfekt til hverdags.

Kjolen er fra Marc Jacobs. Blomsterprint er fortsatt hot, og denne kjolen er veldig søt i sommeren. I tillegg er det viktig å bruke litt farger. Blir for kjedelig med bare sort, hvitt og grått(selv om det kan se fantastisk bra ut).

Alle disse deilige er å få kjøpt på www.net-a-porter.com. Prisene er litt i overkant stive for min lommebok, men er deilig med litt inspirasjon.

Kristine


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dailydreaming

dailydreaming

20, Bergen

Vi er tre jenter, som flytter til Bergen til høsten. Alle er veldig glad mote, og vi har alle en individuell smak og stil. Dette håper vi vil gi bloggen vår variasjon og mersmak. For tiden er det kun Ida og Kristine som bruker bloggen, men Vilde kommer sterkt tilbake når hun finner tiden i sin busy schedule

Kategorier

Arkiv

hits