Så sykt H A R R Y!

Ja, i dag, rettere sagt, natt gikk premiene på "Harry Potter og halvblodsprinsen" av stabelen. Gjett om det var show da. Litt harry(triksy ordspill der tenker jeg), men er litt fan. Min gode venninne kom på at vi skulle kle oss ut, så da måtte vi jo nesten det. Man blir aldri for gammel til det, hvilket moren til Helene var et bevis på. Hun var med oss, utkledd som den folkekjære figuren Gygrid. Utrolig morsomt gjort! Hun fikk 3 plass i kostymekonkurransen, så det så! Hvem var jeg mon tro? Sjekk castingen her.

dscf7371

Jeanette var selveste Harry Potter

dscf7378

Julie var Ronny, mens jeg fikk en ganske lett rolle som Hermine(jeg har jo allerede håret så..)

dscf7382

Fra venstre: Julie som Ronny, Moren til Helene som Gygrid, venn av Helene som Hermine, Meg som Hermine(ja vet det var to av oss, men dette var av kompliserte grunner), Jeanette som Harry Potter, og Helene og Anette som tvillingbrødrene til Ronny.

dscf7394

Her blir mammaen til Helene kåret til kveldens 3 best kledd denne aften

Kristine


Én kommentar

Jeanette

19.jul.2009 kl.20:52

Gøy premiere! hehe

Skriv en ny kommentar

dailydreaming

dailydreaming

20, Bergen

Vi er tre jenter, som flytter til Bergen til høsten. Alle er veldig glad mote, og vi har alle en individuell smak og stil. Dette håper vi vil gi bloggen vår variasjon og mersmak. For tiden er det kun Ida og Kristine som bruker bloggen, men Vilde kommer sterkt tilbake når hun finner tiden i sin busy schedule

Kategorier

Arkiv

hits