Ny header

Som dere sikkert ser har headeren fått en opppussing. Den er bare midlertidig, og skal byttes ut når jeg kommer til Bergen. Da skal Ida og Vilde også være med! Men tenkte den trengte et midlertidig frisk pust. Ellers i dag har jeg bare slakta storfe og svin, og har hatt besøk av min venninne Jeanette. Hun er nydelig. Legger ut et bilde som kan nytes. Nam. Rimelig kult. Anyways. Ha en fin dag. Eller ha fine 20 min. For er jo helst bare det som er igjen av denne regntunge mandagen.

Boob Job? I kveld så jeg en dokumentar på tv 3, som het "addicted to Boob Job's". Jeg fikk drøye flash backs fra jobben , da de kjørte kniven i de fruene. Jeg vet ikke om jeg er for eller imot, men har forståelse for at folk gjør det. Men det var rimelig morbide bilder i dokumentaren. Kunne du tatt silikon i puppene?

loloferrari

Avdøde Lola Ferrari, som holder rekorden for verdens større pupper. Hentet fra: www.media.photobucket.com

Kristine


3 kommentarer

Celine

28.jul.2009 kl.00:39

Fin header! :)) jeg kunne ikke tatt silikon. Har ikke store pupper, men det virker så vondt! Og jeg har ikke særlig lyst på det heller..

Karoline

28.jul.2009 kl.12:23

Utrolig søt header:) Skikkelig sånn romantisk sånn

Kristine

28.jul.2009 kl.15:08

Takk:)

Skriv en ny kommentar

dailydreaming

dailydreaming

20, Bergen

Vi er tre jenter, som flytter til Bergen til høsten. Alle er veldig glad mote, og vi har alle en individuell smak og stil. Dette håper vi vil gi bloggen vår variasjon og mersmak. For tiden er det kun Ida og Kristine som bruker bloggen, men Vilde kommer sterkt tilbake når hun finner tiden i sin busy schedule

Kategorier

Arkiv

hits