Dattera til hagenSøte jenter + 1 på dattera til hagen & et annet sted! Er faktisk fra forrige helg. Men var så kosi bilder at jeg måtte bare upload`em anyways.. Pluss at jeg har jobbet som en rev, så har ikke hatt noe tid(nesten hvertfall). Pluss at det ikke finnes noen bloggbibel som konstaterer at man ikke kan legge ut gamle bilder! Så det så! In you face! etc etc etc.. Over til litt annet.. Speilreflekskameraet mitt har klikkkkkkka!!! Ekstremt irriterende. Så hvis det kommer noen ræva bilder fremover, er det derfor.

Jeg må bare slenge inn en kommentar angående H&M samarbeidet med Versace. Kan bli spennende, men håper det ikke blir så sexxxa som typ Cavalli etc. Elsket cavalli da jeg var liten(typ 15), men nå blir det litt hootchimama. Ikke fordi klærne ikke er til tider vakre. Men fordi jeg får hjerteinfarkt av å tenke på tettsittende kobrakjoler. JADA, jeg vet at cavalli, versace etc har mye som ikke er tettsittende. MEN Versace spesielt er kjent for å være veldig sexy, og kjolene er ofte veldig fittet(hvilket er et ekstremt usexy snitt på meg). Så konklusjon; Det blir spennende å se. Kan bli dritbra. Kan bli helt ok. Jeg burde sikkert hit the gym. Sånn at kolleksjonen funker uansett...hmm. Ariba

 

Hangin out at the bar/club/whatever "Dattera til Hagen" in Oslo. Cool people & cool night!

Kristine


3 kommentarer

Jannicke

05.jul.2011 kl.00:23

Fin blogg! :) Ha en fin sommerferie videre. ♥

Meld deg på BLOGG VS BLOGG på bloggen min. VINN! :D

Linn Kathrin

05.jul.2011 kl.01:31

Blir spennandes å se den derre kolleksjonen ja! Aiai...føle liksom eg har shoppa altfor mykje i vår/sommer allerede..U know me:P Haha. Søte bilde, og smashing outfit på deg, du vakreste av alle! <3 Må berre sei det igjen eg; sakna deg kjempemasse! Håpe det dukka opp ei anledning kor vi kan møtes snart, det hadde vore rått:) Håpe du har det finfint! Og seff kan man bruke gamle bilde..hehe, eg gjør ikkje anna om dagen, skikkelig lat blogger. Bloggen min suge igrunn når eg tenke over det. Hmm. Natta sweetheart=)

Luisa

05.jul.2011 kl.12:57

Gøy :D Og ja! Helt enig med deg ang H&M og Versace, håper det ikke blir altfor hootchimama som du sier ;)

Skriv en ny kommentar

hits