One crazy & lazy dayOkei, jeg har hatt litt av en dag. Det begynte med at jeg dro til ei venninne, så lå vi å steika på brygga deres. Noe av det første som skjer er at vi bader, og at sara peker på noe rett ved siden av meg(nesten) i vannet med gigantiske øyne, og lager masse forskrekkede lyder. JaTakk, det var en BRUKT TAMPONG!! Oh my...Så sykt ekkelt. Og selvsagt må man spekulere litt i hvordan den har havnet det. Rimelig usexy. Etter mye jobb klarte vi å få fjernet beiste. Deilig. Så bare badet vi å koste oss.

Frem til vi fant ut at vi skulle pelle blåskjell. Så vi dro ut på en liten holme der vi fikk en haug med deilige saker. MEN når vi skulle komme oss bort fra øya fikk vi ikke igang båten å alle som kjørte forbi tilbød seg å hjelpe, mens vi så ut som noen nek og begynte å ro tilbake. Heldigvis kom faren til Sara å tauet oss inn, hvilket var flaut, men ikke like flaut som hvis fremmede mennesker skulle gjort det. TAPERE! Men..så kunne vi jo spise masse gratis blåskjell. Så det var verdt det. 

Deretter kikket jeg på meg selv å finner ut at jeg er sinnsvakt solbrent. Så jeg skynder meg hjem til min kalde, ensomme kjeller, for å komme i ly. Men det er for sent, og jeg får dundrende hodepine, samtidig som jeg ser ut som en hummer. USEXY! Så nå ser jeg sånn her ut igjen...Etter dette skjer lite spennende saker. Er på senteret å kjøper litt nødvendigheter før morgendagens(nattens) Barcelona avreise. Men når jeg kommer hjem finner jeg etter hvert ut at jeg må begynne å pakke litt. Så oppdager jeg at jeg ikke finner passet mitt. SNAP! Først er jeg lun & fin, og vandrer rundt i ro & mak på leting. Men når jeg innser at det ikke ligger noen av plassene det burde ligger går jeg inn i totalt panikkmodus å begynner å småløpe rundt i huset på leting. Så begynner grininga, og panikken brer seg som flammer i tørt gress. AAH. Men selvsagt fant jeg det..Med litt hjelp av seriøse leteteknikker og Mr. Jesus Christ fant jeg det liggende i en "lomme" på lakenet, bak senga & helt bortgjemt. 

Så da ble det litt bloggings. For nå senket roen seg og jeg fikk puste igjen. Pluss at jeg vil informere om at jeg har hatt en fantastisk & sinnsyk dag! Mmmm. Ikke så ofte så mye crazybananas skjer. Små gleder.
 

Kristine
2 kommentarer

Luisa

02.aug.2011 kl.12:56

Fin hummer da :) Og kos deg i Barcelona!!!

Silje

03.aug.2011 kl.13:51

God tur frøken. Liker dine røde lepper ^^

Skriv en ny kommentar

hits