Ebay hysteria

1. Viktor & Rolf - Flowerbomb

2. Deborah Lippman - (left to right) Bad Romance, Happy Birthday, Today Was A Fairytale, Naked, hard Rock

3. Clinique - Moisture Surge

Har shoppet vilt på ebay i det siste. Nettshopping generellt er bare helt fantastisk. Særlig hvis man bor i en litt mindre by slik som meg. Lillehammer er ikke akkurat shoppingmekka numero uno. Selv om mottoet til strandtorget lyder "følelse av storby" ---> LOL!! 

Det har seg hvertfall slik at jeg sparer MASSE penger på netthandel. Jeg har spart mellom 40-75 % på ting jeg hadde trengt uansett. Det eneste negative er at man på vente på å få produktet. Men det har jeg blitt veldig vant med nå. Og hvis man passer på å bestille fra f.eks England i steden for USA, går det mye raskere. Men bestille vel så mye fra USA. 

Det viktigste å sjekke når man handler på ebay, er at selgeren har 99%-100% positiv feedback. Og så kan det være en fordel å se hvor mange produkter feedbacken er basert på. For hvis det er en selger(helst firma) som har solgt 4500 klokker, er det mer legitimt enn en privatperson som har solgt 50 klokker. At du kjøper fra et firma gir deg som kjøper en slags kvalitetssikring på at du får et autentisk produkt. 

Sist men ikke minst; Kjøp ALDRI noe fra f.eks Hong Kong og tro at det er ekte. Det kan selvsagt hende du får noe som er ekte. Men det fins ingen garanti, og man vet at særlig land i Asia har mye kopier av produkter. 

 


 

Kristine

 


4 kommentarer

tuva s johnsen

18.okt.2011 kl.01:35

Elsker ebay

linda-mari-motestudent i London

18.okt.2011 kl.10:35

Sminke og slikt er vel ikke så veldig mye billigere enn feelunique,lookfantastic osv ? :)

Luisa

18.okt.2011 kl.14:07

Crazy, jeg vil også, men noen må fylle opp kontoen min asap ;)

dailydreaming

19.okt.2011 kl.23:12

linda-mari: du kan finne noen ting endel billigere. Blant annet i.d. sminke! så jeg har lagt min elsk på ebay, for sminke, hudpleie etc.

Skriv en ny kommentar

hits